Välja möbler till barnrum

Ska du inreda ett rum till dina barn så vet du vad du har framför dig. Det är inte bara att måla om, det ska även dekoreras med hänsyn till ditt barns intressen. Du känner själv bäst ditt barn.

Är ditt barn en bokmal så är det böcker och en bra bokhylla samt dekorationer från favorithistorien som får dominera. Är det en blivande sångare/sångerska då blir det musiktema och en blivande astronaut får teleskop och stjärnor och så vidare. Du hittar massor av inspiration på nätet.

Är man blivande föräldrar kan det vara värt att tänka expansivt, att inreda rummet så att det finns plats att växa där och genom enkla justeringar utan för stora ändringar göra om rummet till ett lekrum så småningom. Det är bra att investera i bra möbler från början som håller i flera år och kan användas till olika saker. På hemsidan Dekorre kan man köpa separata möbler eller hela kollektioner av barn- och babyrum. Här finner du inspiration för färger och möbelkombinationer i bra hållbara material.

Möblerna du finner där är alla väl genomtänkta när det gäller förvaring. Ett barnrum ska från första början innehålla skötbord med förvaring, en spjälsäng och ett skåp eller en byrå med förvaring för barnets kläder. I framtiden behöver barnet ett lättstädat rum och gott om förvaring för leksakerna, inte minst för att underlätta för er som föräldrar. Dekorre har en genial multifunktionell säng, som från början är en kombination av spjälsäng/skötbord/förvaring och som sedan kan omvandlas till en säng och ett skrivbord. Behöver du helt byta stil på rummet, oavsett om det är för din sjuåring eller tonåring så hittar du skrivbord för alla stilar och smaker.

About