Trevliga rum i hemmet

Det finns många sätt att göra rummen i hemmet lite trevligare och en plats många glömmer är väggarna. Om du inte har så mycket utrymme i hemmet kan du använda väggarna till såväl förvaring som dekorationsplats. Du kan till exempel skapa hängande ljuslyktor av glasburkar, vilket kan göras på flera olika sätt för att passa ditt hem. Många missar att vägghängda ljusstakar och ljuslyktor också finns.

Tavlor och speglar

Tavlor är en given sak att ha på väggarna och det finns tavlor med en mängd olika motiv. Många föredrar bilder på blommor eller frukter, medan andra föredrar mer abstrakta, färgglada tavlor. Det är också populärt att inreda med speglar med fin guldram, men även att sätta flera speglar i ett mönster. Att ha saker hängandes på väggarna ger en mer ombonad känsla till ditt hem.

Fina posters

Om du vill dekorera väggarna med posters kan du hitta ett stort urval på nätet. Du kan välja mellan snygga stadsmotiv, olika landskapstyper eller varför inte en poster med fotokonst. En poster kan sättas i en snygg ram och bli en riktigt snygg inredningsdetalj i ditt hem. Välj mellan olika storlekar och motiv beroende på var du ska ha postern och hur mycket platsutrymme du har på väggen.

About