Det dyker alltid upp flera olika trender inom inredning och möblemang. Det tar dit och lite efterforskningar för att ligga på topp inom trendvärlden. Vi har gjort jobbet åt dig och kan presentera vilka saker som är inne det här året: 

furniture design interior_251975176

  1. Unika möbler – man ska spara de gamla möblerna från sina mor- och farföräldrar och göra dem till sina egna. Skaffa unika möbler som är skapt i rejält virke.
  2. Återbruk och återvinning – spara på miljön och plånboken genom att återbruka de gamla möblerna eller besöka en loppis för att spara pengar.
  3. Stringhyllor – stringhyllorna har varit populära sedan förra året och kommer originellt från 1949. Den har en gång i tiden funnits i nästan alla svenska hem och nu har den gjort sin comeback.
  4. Svenska klassiker – faktum är att svenska klassiska möbelmodeller är trendtoppare just nu. De vackra skinnfåtöljerna, stiliga byråer med faner och liknande.
  5. Blåa möbler – blåa möbler, gärna i dovare nyanser, är det senaste till hemmet. Den blåa nyansen får gärna vara med i hela inredningen.
  6. Rottingmöbler – istället för att ställa ut rottingmöbeln på altan eller trädäcket, ska de vara en central del av hemmet.
  7. Bokhyllor – det har aldrig varit populära att ha bokhyllor. Man behöver inte ens vara en bokslukerska. Istället kan man köpa begagnade böcker för en billig peng och ställa i bokhyllan för att skapa en “komplett möbel”.