Fixa till ditt hemmakontor

Vi är många som arbetar hemifrån en del professionellt, andra med sina hobbys. Sedan finns det även dem som har både ett arbete samt en hobby att underhålla. Alla har vi en sak gemensamt, att vi spenderar mycket i våra hemmakontor. Och visst blir det tråkigt efter tag med samma gamla rum du stirrar ut i. För att få inspiration till nya idéer kan det behövas ett miljöombyte. Med ditt hemmakontor har du turen att du bestämmer och kan göra om som du vill och det finns mycket du kan göra för att göra det till en inspirationsfylld plats för dig.

Gamla bokhyllor kan du både bygga och måla om. Sedan kan du antingen köpa, eller om du tycker om och har tiden att göra själv, små korgar som passar in i hyllorna. Inred korgarna. Skaffa något passande fint tyg i en färg med färgkombinationen du har tänkt dig till ditt kontor. Halva överdelen av korgens utsida kan du också täcka utav tyget, med ett fint band längs med tygkanten eller något annat passande som en fin detalj.

Du kan också ställa en grön klätterväxten ovanpå en bok- eller vägghylla som får växa sig runt. Pryda dina hyllor samt ge liv till dina väggar.

About